Indien u deze nieuwsbrief ontvangt in tekstformaat zonder afbeeldingen, klik hier. (ook voor webmail gebruikers)

Mutoto Kwis VI

Mutoto Loop

Op 23 oktober wordt er gequizd voor Mutoto. Voor de zesde keer al! Wim Weetjens zal opnieuw de vragen stellen, de prijzentafel zal rijkgevuld zijn en de mindere quizploeg kan nog steeds inzetten op de inmiddels befaamde zuipprijs. Praktische info en online inschrijven op mutoto.be/kwis of kwis@mutoto.be. Niet te lang aarzelen: er is plaats voor 70 ploegen, niet meer!

Meer dan honderd sportievelingen hebben op 8 augustus hun beste beentje voorgezet tijdens de Mutotoloop in Duisburg. Voor de geoefende lopers was er opnieuw het parcours van de 10km, beter gekend als ‘naar den Congo en terug’. Voor de liefhebbers van de kortere afstand was er dit jaar ook een parcours van 5km voorzien en de allerjongsten kwamen aan hun trekken in een sfeervolle kidsloop. De snelste lopers gingen trouwens niet met lege handen naar huis. Kunstenaar Dirk Lefebure had speciaal voor hen (en omdat het voor Mutoto was) prachtige beeldhouwwerkjes gemaakt. Dank aan Dirk en aan alle deelnemers. Hopelijk tot volgend jaar!

Top 3 Vrouwen - 5km

 1. EGGERICKX Laura
 2. RUMMENS Julie
 3. SAELEMAEKERS Barbara

Top 3 Mannen - 5km

 1. VANDERVORST Edwin
 2. VAN WEERT Bas
 3. DECOSTER Thomas

Top 3 Vrouwen - 10km

 1. KEUSTERMANS Heidi
 2. MIGNON Annick
 3. WINNELINCKX Marcella

Top 3 Mannen - 10km

 1. IWENS Alain
 2. HUTS Sven
 3. VANWINNENDAEL Stef

Steun ons

Vijverfestival

steun ons Op 10 juli 2010 stond Mutoto met een standje op de 7de editie van het vijverfestival in het gemeentepark van Dilbeek. Zo’n tienduizend bezoekers trotseerden de hitte om te genieten van gratis optredens van Das Pop, Customs, Isbells en nog vele anderen. Mutoto stalde er zijn winkeltje uit met sieraden en kunstvoorwerpjes gemaakt door de straatkinderen van Lubumbashi. Een mooie warme dag die helaas eindigde in een stortbui!

Sponsor in de kijker

Fototentoonstelling

Sinds eind maart is er in Vossem een Okay-winkel: de buurtwinkel van de Colruytgroup

Okay was zo sympathiek om voor de deelnemers aan de Mutotoloop niet minder dan 400 flesjes water te schenken! Waarvoor heel veel dank!
Van 12 tot 26 september liep in Gemeenschapscentrum Wabo (Watermaal-Bosvoorde) de Mutototentoonstelling met unieke en prachtige foto’s van de straatkinderen in Lubumbashi. Wie de tentoonstelling gemist heeft, niet getreurd: we houden jullie op de hoogte van eerstvolgende gelegenheden om de tentoonstelling te bezichtigen.